nyszc_sipkay_name_960_uj2.jpg

Fizetős gyerek tankönyveinek visszaküldésének menete

 

Fizetős gyereknek és szülőnek van joga ellásra 2018.09.15.-ig a csomagnak be kell érkeznie a KELLO raktárba

2225 ÜLLŐ Zöldmező út . 3.  Vagy

(Üllő) Budaörs OLK 1000

 

Teljes Tankönyv csomag visszaküldése :

A kapott számlát nem kell kifizetni.

 A csomag feladása a szülőt terheli.

A csomagban a könyveknek sértetlen állapotba kell lenniük. A csomagnak tartalmaznia kell a lemondási nyilatkozatot/ PL. alulírott XY a könyvekre nem tartok igényt mert iskolát váltottam …. aláírás dátum/. A kapott számla másolatát. Számla hiányában az iskolától kapott, kért tankönyvlistát, mert azon minden adat szerepel/ név, oktatási azonosító, cím ,és a rendelt könyvek listája/ ennek hiányában a csomagot visszaküldik a feladónak !!!!!

 

Hiányos csomag /1-2 könyv visszaküldésének feltételei:

A kapott számlát teljes összegben ki kell fizetni !!!!!!

A csomag feladása a szülőt terheli.

A csomagban a könyveknek sértetlen állapotba kell lenniük. A csomagnak tartalmaznia kell a lemondási nyilatkozatot/ PL. alulírott XY a könyvekre nem tartok igényt mert már más uton beszereztem…. aláírás dátum/ és fontos ha van rá mód írják rá hogy a visszajáró összeget milyen bankszámlára kérik vissza.

BANK neve, számla szám, számlatulajdonos neve

 A kapott számla másolatát, és azon egyértelműen jelölve/ kiemelve mely könyvek kerülnek visszaküldésre!!! Számla hiányában a tankönyvlistán kell bejelölni a könyveket. A csomag beérkezése után ezt feldolgozzák. Készülni fog egy teljes mínuszos számla, és egy új számla fog érkezni a diáknál megmaradt könyvekről.

Bankszámla szám a csekken szerepel

Számlaszám: 64400068-30107825-11100049

Számla Tul: Könyvtárellátó Nonprofit KFT

Utalásnál : közlemény rovatba fel kell tüntetni a gyerek nevét , oktatási azonosítóját , vagy a számlán található  ST …….. Kódot

iskola.jpg

Login Form

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com