nyszc_sipkay_name_960_uj2.jpg

Február 1-én indul a Részvényfutam, a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány közösen indított online tőzsdejátéka!

Játékszabályzat és a regisztráció a https://tozsdejatek.bet.hu/  oldalon érhetők el.

 

A legfontosabb tudnivalók:

• A játék 2018. február 1-től február 28-ig tart, 20 tőzsdei kereskedési napon keresztül. Regisztrálni a játék ideje alatt folyamatosan lehet.

• Részt vehet és nyereményre jogosult minden magyarországi oktatási intézményben tanuló, 9-14. évfolyamos, 14. életévét betöltött diák és középiskolai tanár.

• A játékban mindenki – diák és tanár is – egyénileg vesz részt, nem csapatokban.

A játék időtartama alatt a BÉT Prémium és Standard kategóriájában jegyzett részvényekkel, illetve a BUX ETF-el, valós árfolyamok mellett tudnak kereskedni a játékosok, és a napi 3 kvíz kérdésekre adott válaszaikkal is növelhetik tőkéjüket. Segítség: a letölthető Tőzsde ABC, 4 db Pénziránytű diasor, valamint az Iránytű a pénzügyekhez c. tankönyv.

• A Pénziránytű diasorok a játék oldalán pdf formában érhetők el minden versenyző számára. A Pénziránytű Iskolahálózatba regisztrált tanárok ppt formában is letölthetik a http://penziranytu.hu/reszvenyfutam2018anyagok  linkről belépést követően.

• A nyeremények:

o A Budapesti Értéktőzsde jóvoltából a játék végén a diákok és tanárok 1. helyezett hozamgyőztesei, illetve annak az osztálynak a tanára, ahonnan a legtöbb diák játszott, és a legnagyobb aktivitást produkálta, egyaránt izgalmas SkyWard szélcsatornás élményrepülést nyerhetnek,. Tőzsde 10 db szerencsés kvíznyertest értékes e-book olvasóval jutalmaz.

o Kizárólag a Pénziránytű Iskolahálózat tagiskolái számára a Pénziránytű Alapítvány különdíjai: a 3 legjobban teljesítő diák tabletet, a 3 legjobban teljesítő tanár okostelefont, a 3 legaktívabb iskola pedig projektort kap jutalmul. 

iskola.jpg

Login Form

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com